Appartement te huur € 895

Victor Govaerslaan 43 2 2170 Merksem 2 1 90 m² 8 m²

Beschrijving

Dit ruime en aangename appartement van ca. 90 m² bevindt zich op de tweede verdieping in de Victor Govaerslaan te Merksem en beschikt over een zonnig terras.


Bij binnenkomst in de inkomhal heeft u een handige vestiairekast. De leefruimte, met een oppervlakte van ca. 36 m², geniet van veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartij en biedt voldoende ruimte voor zowel een gezellige zit- als eethoek.

De keuken van ca. 7,65 m² is volledig uitgerust met opbergkasten en moderne toestellen, waaronder een dubbele wastafel, koelkast, oven en keramische kookplaat. Aansluitend vind je een praktische berging met schabben, perfect voor extra opbergruimte.

Via de nachthal

bereik je twee ruime slaapkamers van respectievelijk 15 m² en 12 m², die zich beide aan de rustige achterzijde van het appartement bevinden. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, een wastafel en een aansluiting voor een wasmachine. Daarnaast is er een gastentoilet in de nachthal.

Tot slot is er nog een polyvalente kamer die naar wens gebruikt kan worden als kantoor, hobbyruimte of extra slaapkamer. Het zonnige terras van ca. 8 m² strekt zich uit over de volledige breedte van het appartement en biedt een aangename plek om te ontspannen.


BIJZONDERHEDEN:
* Centrale locatie
* Terras met goede oriëntatie achteraan het gebouw.

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: +32 2 731 81 10