Appartement te huur € 900

Prins Boudewijnlaan 140 8 2610 Wilrijk 2 1 88 m² 90 m²

Beschrijving

Dit moderne, lichte en recent gerenoveerde 2-slaapkamer appartement van ca. 90m², afgewerkt met eiken parket, beschikt over een privéterras en is gelegen in Wilrijk. De ligging is ideaal, vlakbij openbaar vervoer, winkels, scholen, ziekenhuizen, leuke restaurants en belangrijke in- en uitvalswegen, wat zorgt voor optimaal wooncomfort en uitstekende bereikbaarheid.

INDELING;
Bij binnenkomst in dit stijlvolle appartement word je verwelkomd in een inkomhal op een parketvloer en een apart gastentoilet. Daarnaast biedt een aparte berging extra opbergruimte. De ruime en lichtrijke leefruimte van ca. 8,4m x 5,37m en eveneens voorzien van parket, straalt comfort uit. Aangrenzend bevindt zich de moderne, open leefkeuken, die volledig is ingericht met een kookeiland, ruime opbergkasten en alle essentiële toestellen, zoals een spoelbak, vaatwasser, oven, keramische kookplaat, dampkap en koelkast.

De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, handdoekdroger en een wastafel in een stijlvol kastenmeubel. De eerste slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 5m x 3,17m en is afgewerkt met een mooie parketvloer. De tweede slaapkamer (ca. 4,86m x 2,1m) biedt directe toegang tot een zonnig westelijk georiënteerd terras, waar je heerlijk kunt ontspannen.

Dit appartement combineert een modern design met functionele ruimtes en is ideaal voor wie op zoek is naar een lichte en comfortabele woonomgeving op uitstekende locatie in Wilrijk.

BIJZONDERHEDEN:
* Modern, recent gerenoveerd appartement
* Centraal gelegen in Wilrijk nabij winkels, openbaar vervoer, scholen, belangrijke in-en uitvalswegen.
* Dubbele beglazing, veiligheidsdeur, conforme elektrische keuring, HR-ketel dd.2021, dak voorzien van isolatie
* Lift in het gebouw, kelder inclusief
* AO: 100 euro/maand (onderhoud gemeenschappelijke delen, syndicus, provisie water)

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: +32 2 731 81 10