Herenhuis te koop € 975.000

Mechelsesteenweg 194 2018 Antwerpen 5 2 329 m² 294 m²

Beschrijving

Statige herenwoning met ZW-gerichte zonnige tuin op een mooi perceel van 294m² gelegen op uitstekende locatie in Antwerpen centrum op wandelafstand van het Prins Albert- en Harmoniepark, openbaar vervoer, winkels, scholen en trendy restaurants. Belangrijke in- en uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar,

INDELING:
Bij binnenkomst in de woning treft u een inkomhal met een marmeren vloer, die leidt naar een lichte en ruime leefruimte met een parketvloer. Deze leefruimte is opgedeeld in drie delen: een gezellige zithoek met open haard, een bureauruimte en een eetkamer. De hoge plafonds van ongeveer 3,3 meter, de raampartijen en lichtkoepel versterken het gevoel van ruimte en licht.

Aangrenzend aan de eetkamer vindt u de volledig uitgeruste keuken, die beschikt over talloze opbergkasten, een knusse ontbijthoek en alle benodigde apparaten, waaronder een gasfornuis (Smeg), een afzuigkap (Smeg), een oven (Smeg), een vaatwasser (Miele), twee spoelbakken, een koelkast en een vriezer. Zowel de keuken als de eetkamer bieden directe toegang tot het aangelegde terras en de prachtige, ruime stadstuin op het zuidwesten, waar volledige privacy gegarandeerd is. Daarnaast is er op het gelijkvloers nog een apart toilet met handenwasser.

De houten trap leidt naar de badkamer op de tussenverdieping, die is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, toilet en handdoekdroger.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee prachtige en ruime slaapkamers. De lichtrijke slaapkamer ca. 31,4m² aan de voorzijde is voorzien van visgraatparket en erker. De slaapkamer aan de achterzijde ca. 30m² is gelegen op parket en heeft een kastenwand over de volle lengte.

Op de volgende verdieping vindt u nog twee extra slaapkamers (27,1m² en 19,3m²) met parketvloeren, waarvan één met een terras van 12m². De badkamer op de tussenverdieping is volledig ingericht en is voorzien van opbergkasten, een inloopdouche, handdoekdroger, toilet en een wastafel in een meubel.

De bovenste verdieping is multifunctioneel en wordt momenteel gebruikt als studio bestaande uit 2 delen (19m² en 27,2m²). Deze ruimte kan ook dienen als één of twee extra slaapkamers, hobbyruimte of ontspanningsruimte.

Tot slot is er een ruime kelder met een mooie stahoogte bestaande uit verschillende ruimtes.

Het is mogelijk om op wandelafstand een parkeerplaats te huren.

BIJZONDERHEDEN:
* Ruime woning gelegen op toplocatie in Antwerpen
* Magnifieke en ruime zuidwest-gerichte stadstuin
* Ruime kelder
* Conforme keuring (2024), CV op gas (2019), HR- beglazing, dak voorzien van isolatie
* Parketvloeren, houten deuren, rolluik
* Mogelijkheid om een parkeerplaats op wandelafstand te huren.

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: +32 2 731 81 10