Villa te koop € 2.180.000

Rooiplein 4 2600 Berchem 6 5 600 m² 1.400 m²

Beschrijving

Verbluffende architectenwoning met binnenzwembad in Berchem!

Ontdek deze volledig gerenoveerde luxe villa met zes ruime slaapkamers en vijf badkamers, gelegen in de gegeerde Pulhofwijk in Berchem. Deze woning bevindt zich op centrale locatie nabij scholen, openbaar vervoer, ziekenhuizen, winkels, leuke restaurants, parken, sportgelegenheden en belangrijke in- en uitvalswegen.

INDELING:

Gelijkvloerse verdieping: U komt binnen in een ruime inkomhal, voorzien van een vestiaire en een gastentoilet met handenwasser. De lichte en riante leefruimte is afgewerkt met travertin en beschikt over een open haard en tal van raampartijen, die directe toegang biedt tot het terras en de prachtig aangelegde tuin op het zuidwesten. De TV-kamer, gelegen op parket, biedt een gezellige plek om te ontspannen. Op de tussenverdieping bevindt zich een bureau met uitzicht op de woonkamer via een vide. Verder diverse comfortabele zithoeken met een open haard, en een stijlvolle, ruime eetkamer. De unieke charme van de ruimte wordt versterkt door de verschillende niveaus en het overvloedige natuurlijke licht,

De hoogwaardig afgewerkte leefkeuken is van alle gemakken voorzien, inclusief voldoende opbergkasten, een kookeiland, een ontbijthoek voor zes personen en kwalitatieve toestellen: spoelbak, combi-oven, stoomoven, koelkast, Mercury gasfornuis, dampkap, afwasmachine en een extra dubbele spoelbak.

Heerlijk genieten kan u in het verwarmde binnenzwembad van ca. 12,5m bij 5m, gelegen in

een royale ruimte van circa 16,5m x 7,8m. Deze ruimte bevat twee kleedkamers, een doucheruimte, een apart toilet en een sauna. Dankzij de vele raampartijen geniet u hier van een aangename lichtinval. De inpandige dubbele garage en oprit biedt voldoende ruimte voor uw voertuigen.

In de zonnige tuin en op het aangelegde terras kunt u volop genieten van de openlucht en de zonnestralen. Het terras is voorzien van zonnewering, verwarmers en een buitenbarbecue voor extra comfort.

Eerste verdieping: De trap in roestvrij staal en glas geeft u toegang tot de verdieping. De royalemaster bedroom is voorzien van een ensuite dressing en een ruime, open badkamer met een ligbad voor twee personen, een inloop regendouche, een dubbele lavabo in meubel en een apart toilet. Verder zijn er vijf extra ruime slaapkamers (ca. 20m², 16m², 16m², 16m² en 16m²) en drie extra douchekamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een sierlijk koepeldak dat extra hoogte tot wel 3 meter biedt.

De riante kelder van 230m² met mooie stahoogte biedt volop opbergruimte, technische ruimtes en een authentieke 'mancave'.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze uitzonderlijke villa in Berchem!


BIJZONDERHEDEN:
* Toplocatie in de Pulhofwijk op zeer centrale locatie
* Uitstekende EPC 117kWh/m², zonnepanelen aanwezig, airco, videofonie, open haard
* Mobiscore van 9,40
* Oplaadpunt voor elektrische auto
* Ruime tuinberging achteraan in de tuin

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: +32 2 731 81 10